Марк ГуггенхаймMarc Guggenheim

Марк Гуггенхайм / Marc Guggenheim
Народився 24 вересня 1970; Лонг-Айленд, Нью-Йорк, США
50%
0
50%
0

Фільмографія Марк Гуггенхайм

Бетвумен (2019) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Карнівал Роу (2019) ... сценарист
Троє з небес: Історії Аркадії (2018) ... продюсер (исполнительный продюсер), сценарист
Костянтин: Місто демонів (2018) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Віксен: Фільм (2017) ... продюсер (исполнительный продюсер), сценарист (и рассказ)
Freedom Fighters: The Ray (2017) ... продюсер (исполнительный продюсер), сценарист
Мисливці на тролів (2016) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Зображення Марк Гуггенхайм

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Марк Гуггенхайм. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Марк Гуггенхайм

Написати коментар...
Написати коментар...