Кайл БалдаKyle Balda

50%
0
50%
0

Фільмографія Кайла Балда

Despicable Me 4 (2024) ... режисер
Міньйони 2 (2020) ... режисер
Нікчемний я 3 (2017) ... Additional Voice, режисер
Weenie (2016) ... режисер
Міньйони: Міні — фільми. Змагання (2015) ... режисер
Посіпаки (2015) ... дополнительные голоса, режисер
Серенада (2012) ... режисер
Візок, хоу! (2012) ... режисер
Зображення Кайла Балда

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Кайла Балда. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Кайла Балда

Написать комментарий...
Написать комментарий...