Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Кайл БалдаKyle Balda

50%
0
50%
0

Фільмографія Кайла Балда

Despicable Me 4 (2024) ... режисер
Посіпаки: Становлення лиходія (2022) ... дополнительные голоса, режисер
Нікчемний я 3 (2017) ... Additional Voice, режисер
Weenie (2016) ... режисер
Міньйони: Міні — фільми. Змагання (2015) ... режисер
Посіпаки (2015) ... дополнительные голоса, режисер
Серенада (2012) ... режисер
Зображення Кайла Балда

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Кайла Балда. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Кайла Балда

Написати коментар...
Написати коментар...