Кристин НьюманKristin Newman

50%
0
50%
0

Фільмографія

Стамптаун (2019) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Для людей (2018) ... продюсер (продюсер-консультант), сценарист
Steps (2018) ... продюсер (исполнительный продюсер), сценарист
Мер (2017) ... продюсер (продюсер-консультант)
Справжні О'Ніли (2016) ... сценарист
Маппети (2015) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Галавант (2015) ... продюсер (исполнительный сопродюсер), сценарист

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...