Новини серіалів, в яких згадується Джейн Леви

10 грудня 2020,  17:50 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Музично-позитивний серіал «Надзвичайний плейлист Зої» повертається з новими серіями, щоб знову радувати нас запальними піснями і танцями в будь-який відповідний (або невідповідний) для цього момент.

Читати далі...
30 червня 2020,  16:40 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

За допомогою яскравого тизера телеканал NBC підтвердив, що його музичний серіал «Незвичайний плейлист Зої» повернеться в майбутньому з 2 сезоном.

Читати далі...
29 листопада 2019,  13:16 | Новини серіалів

Якщо у вашому серці звучить пісня, вона її почує. Вийшов трейлер нового музичного серіалу від каналу NBC «Незвичайний плейлист Зої» із зіркою серіалу «Передмістя» Джейн Леві у головній ролі.

«Незвичайний плейлист Зої» («Zoey's Extraordinary Playlist») розповість про молоду жінку на ім'я Зої (Леві), яка одного разу відкриває в собі здатність чути особисті думки людей у вигляді пісень та музичних номерів. Одні пісні їй співають абсолютні незнайомці, а інші найближчі друзі й члени сім'ї. Вона дізнається багато нового про оточуючих, але чи допоможе їй це в стосунках з ними, чи ж, навпаки, зашкодить?

Прем'єра серіалу, де компанію Леві складе зірка «Дівчаток Гілмор» Лорен Грем та зірка франшизи «Ідеальний голос» Скайлар Естін, відбудеться 7 грудня.

3 травня 2019,  15:36 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Скучили за Рене Зеллвегер? Володарка премії «Оскар» зіграє фатальну жінку в новому серіальному трилері «Що/якщо» від стримінгового сервісу Netflix.

Читати далі...
13 липня 2018,  16:36 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Hulu представила повноцінний трейлер очікуваного серіалу «Касл-Рок», заснованого на оповіданнях Стівена Кінга.

Події психологічного горору будуть відбуватися у вигаданому містечку Касл-Рок, який згадувався в багатьох творах Кінга, включаючи «Воно» та «Ріта Гейворт і порятунок з Шоушенка». Генрі Дівер (Андре Голленд) отримує загадковий дзвінок від ув'язненого у в'язниці «Шоушенк» (Білл Скарсгард) і повертається додому, щоб відповісти на питання злочинця, який знає, що з цим містом щось не так, що воно змушує людей робити жахливі і жорстокі речі.

Прем'єра серіалу «Касл-Рок», де також зіграють Джейн Леві, Мелані Лінскі, Скотт Гленн, Террі О’Квінн та Сіссі Спейсек, відбудеться 25 липня.