Корі БертонCorey Burton

Корі Бертон / Corey Burton
Народився 3 серпня 1955
Зріст: 168 см
50%
0
50%
0

Фільмографія

Фінес і Ферб: Кендіс проти Всесвіту (2020) ... Farmer / дополнительные голоса
Одного разу в... Голлівуді (2019) ... Bounty Law Promo Announcer
SCAD Story (2019) ... James Oglethorpe, Official 1
Ральф Руйнівник 2: Інтернетрі (2018) ... Grumpy
ЛЕГО Зоряні війни: Всі зірки (2018) ... Awan Zek
Качині історії (2017) ... Ludwig Von Drake
Міккі і веселі гонки (2017) ... Dale
Senja Chronicles (2017) ... Lt. Frank
Quentin Tarantino's Suicide Squad (2016) ... The voice
ЛЕГО Зоряні війни: Пригоди винахідників (2016) ... Quarrie
Відео з участю

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...