«Почерк кілера»: український трейлер фільму з Семюелем Л. Джексоном та Венсаном Касселем

1 квітня 2024,  17:48 | Новини фільмів

Семюел Л. Джексон, він же Нік Ф'юрі у кіновсесвіті Marvel, втілює крутого детектива, який полює на серійного вбивцю, в дубльованому трейлері детективного трилера «Почерк кілера», де компанію йому складе Венсан Кассель.

Фільм «Почерк кілера» розповідає історію про детектива поліції Чикаґо Дена Ловсона, якому повідомляють про серійного вбивцю, що зʼявився у Шотландії. Його почерк ідентичний почерку вбивці, якого так і не спіймали у Чикаґо. Девʼять років тому він замордував пʼять жінок, одна із яких – дівчина детектива. Тепер Ловсон їде до Шотландії, де працюватиме з місцевим детективом Ґленом Бойдом, щоб знайти можливий зв'язок між усіма злочинами. У розслідуванні настає переломний момент, коли зʼявляється Вокер, колишній напарник Ловсона. Він має нові докази, що змінять хід пошуків.

Джексон втілить детектива Дена Ловсона, тоді як Кассель зіграє його колишнього напарника Вокера. Роль Ґлена Бойда виконає Джанні Капальді. Режисером цього трилера виступає Террі МакДонаф, що працював над хітовими серіалами «Краще подзвонiть Солу» та «Вбиваючи Єву».

На початку року Джексон зіграв у шпигунському фільмі «Арґайл» від режисера Меттью Вона, де компанію йому склали Генрі Кавілл, Джон Сіна та Брайс Даллас Говард.

Також цього року Джексон озвучить мультфільм «Ґарфілд у кіно».

Український прем'єра трилера «Почерк кілера» запланована на 11 квітня.

393 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: