«Аргайл»: Семюел Л. Джексон та Софія Бутелла возз'єднаються у новому фільмі від режисера «Кінгсман»

28 вересня 2023,  14:50 | Кастінг

Режисеру Меттью Вону так сподобалося працювати з Семюелом Л. Джексоном та Софією Бутеллою під час зйомок екшену «Кінгсман: Таємна служба», що він запросив їх у свій новий фільм про шпигунів «Аргайл» за участю Супермена.

«Аргайл» буде незвичною шпигунською пригодою про найвеличнішого у світі шпигуна Аргайла (Генрі Кавілл) з романів відомої письменниці-інтровертки Еллі Конвей (Брайс Даллас Говард), яка одного разу зустрічає у потязі справжнього шпигуна (Сем Роквелл) і опиняється у вирі захопливих та небезпечних пригод.

Героя романів головної героїні Аргайла втілює Генрі Кавілл, відомий за ролями Супермена у фільмах DCEU, Ґеральта з Рівії у серіалі «Відьмак» та Шерлока Голмса у фільмах про Енолу Голмс. Компанію йому у його пригодах складуть співачка Дуа Ліпа та Джон Сіна.

У Джексона та Бутелли будуть більш скромні ролі, які поки що тримаються у таємниці. У пригодницькій стрічці «Кінгсман: Таємна служба» вони грали злого генія та його помічницю/тілоохоронця, які хотіли знищити світ.

Меттью Вон найбільш відомий за шпигунськими екшенами «Кінгсман: Таємна служба», «Кінгсман: Золоте кільце» та «Кінгс Мен» і супергеройським фільмом від Marvel «Люди Ікс: Перший клас».

Прем'єра фільму «Аргайл» очікується у лютому 2024 року.

807 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: