«Наполеон»: український трейлер нового байопіка Рідлі Скотта з Хоакіном Феніксом

16 серпня 2023,  19:40 | Новини фільмів

Лауреат премії «Оскар» Хоакін Фенікс міняє грим Джокера на костюм французького імператора в очікуваному байопіку «Наполеон», який зняв режисер Рідлі Скотт. Це точно буде одна з головних кінопрем'єр майбутньої осені.

Біографічно-історичний епік «Наполеон» від одного з найвідоміших режисерів сучасності розповість історію Наполеона Бонапарта, який створив одну з найбільших імперій світу та увійшов у історію як законодавець та реформатор Європи. Однак все це не було його самоціллю. Найбільшим прагненням Наполеона було підкорити серце Жозефіни, а потім – робити все, аби викликати її похвалу та захват.

Роль його коханої Жозефіни виконає акторка Ванесса Кірбі, відома за хітовим історичним серіалом «Корона», де вона зіграла молоду принцесу Маргарет, та екшен-франшизою «Місія неможлива», де вона втілює Білу вдову.

Новий фільм Рідлі Скотта, який має на своєму рахунку вже 4 номінації на премію «Оскар», має всі шанси отримати мінімум декілька номінацій на майбутній «Оскар». «Наполеон» вийде в український прокат 23 листопада.

Наступного року Фенікс знову зіграє маніяка-психопата у фільмі «Джокер 2», де роль його коханої Харлі Квінн виконає лауреатка премії «Оскар» Леді Гага.

671 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: