Дивіться епічний фрагмент мультфільму «Людина-павук: Крізь всесвіт» за участю Майлза Моралеса та Гвен Стейсі

13 червня 2023,  23:10 | Новини фільмів

Готові до незабутнього польоту між хмарочосами Нью-Йорка у компанії Майлза Моралеса та Гвен Стейсі? Тоді хутчіш вмикайте новий фрагмент супергеройської анімації «Людина-павук: Крізь всесвіт», заснованої на коміксах Marvel, яку ви вже можете подивитися в українських кінотеатрах.

У першому сиквелі хітового мультфільму «Людина-павук: Навколо всесвіту», що вийшов у 2018 році і отримав премії «Оскар» та «Золотий глобус» у категорії Найкращий анімаційний фільм року, Майлз Моралес (Шамеїк Мур) возз'єднується зі своєю подругою Гвен Стейсі (Гейлі Стайнфелд), яка також є Людиною-павуком, і в новому фрагменті вона розповідає Майлзу про елітне товариство найкращих Людей-павуків з різних всесвітів.

Поки вони стрибають за допомогою своєї павутини з одного хмарочоса на інший, Гвен-павук ділиться з Майлзом, що вона захоплюється супергероїнею Джессікою Дрю/Жінкою-павуком (Ісса Рей), яка їздить на мотоциклі. Згадуючи про Джессіку, Гвен відмічає, що багато чому в неї навчилася.

Також мультфільм «Людина-павук: Крізь всесвіт» познайомить нас з супергероєм на ім'я Мігель О'Гара (Оскар Айзек), який відомий як Людина-павук 2099.

Купуйте квитки на мультфільм «Людина-павук: Крізь всесвіт» на нашому сайті.

Нагадаємо, що раніше анімаційний блокбастер від Sony та Marvel «Людина-павук: Крізь всесвіт» увійшов до десятки найбільш очікуваних фільмів літа.

748 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: