Дивіться казковий тизер «Русалоньки» з Голлі Бейлі та Меліссою МакКарті

18 лютого 2023,  19:40 | Новини фільмів

На честь свого 100-річчя кіностудія Disney поділилася новим промо-відео свого очікуваного рімейку в жанрі live-action «Русалонька» режисера Роба Маршалла, який розповість історію знаменитої русалоньки Аріель.

«Русалонька» буде сучасною адаптацією культового діснеївського мультфільму, що вийшов у 1989 році і отримав 2 премії «Оскар». Головною героїнею цієї казки виступає русалонька Аріель, принцеса Підводного королівства і донька короля Тритона. Одного разу вона зустрічає принца Еріка, який є людиною, закохується в нього і погоджується на пропозицію лихої відьми Урсули обміняти свій казковий голос на пару людських ніг, щоб бути з Еріком.

Тизер показує фантастичне Підводне королівство, майже поцілунок Аріель та Еріка, а наприкінці ви можете почути лихий сміх відьми Урсули.

Роль Аріель виконує Голлі Бейлі, Еріка втілить Джона Гавер-Кінг, тоді як Урсулу зіграє Мелісса МакКарті. Роль батька Аріель, короля Тритона, виконає Хав'єр Бардем.

Композитором рімейку виступає творець хітових мюзиклів «Гамільтон», «На висотах Нью-Йорка» і «Тік-так… БУМ!» Лін-Мануель Міранда, який також був сценаристом діснеївського мультфільму «Енканто: Світ магії».

В українські кінотеатри «Русалонька» припливе 25 травня.

822 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: