Дивіться трейлер трилера «Мистецтво обману» з Джуліанною Мур та Себастіаном Стеном

11 лютого 2023,  17:53 | Новини фільмів

Джуліанна Мур та Себастіан Стен затівають грандіозну та небезпечну аферу у трейлері психологічного трилера «Мистецтво обману» («Sharper»), який вийде на платформі Apple TV+ вже наступного тижня 17 лютого.

Сюжет стрічки «Мистецтво обману» слідує за досвідченою шахрайкою, яка обманює мільярдерів з Мангеттена. Одного разу вона зустрічає авантюриста, який заробляє на аферах з хитрими схемами, і ставки у грі підвищуються.

Режисером цієї афери виступає Бенжамін Карон, який працював над хітовими серіалами «Шерлок», «Корона» та «Андор».

Разом із Мур та Стеном у фільмі «Мистецтво обману» зіграють дворазовий номінант на премію «Оскар» Джон Літгоу, Джастіс СмітСвіт Юрського періоду 3: Домініон», «Підземелля і дракони: Честь злодіїв») та Бріана МіддлтонНіжний бар»).

Мур отримала свій поки перший та єдиний «Оскар» за драму «Все ще Еліс» (2014), а також була номінована за фільми «Ночі в стилі бугі» (1997), «Кінець роману» (1999), «Години» (2002) та «Вдалині від раю» (2002).

Минулого року Стен зіграв у бойовику «355», трилері «Свіжина» та міні-серіалі «Пем і Томмі», а вже наступного року він знову втілить Бакі Барнса у супергеройському блокбастері від Marvel Studios «Громовержці».

1482 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...