Дивіться перший трейлер нового мультфільму від Disney «Незвичайний світ»

11 червня 2022,  17:59 | Новини фільмів

Студія Walt Disney Animation Studios поділилася у мережі тизер-трейлером свого наступного казкового проєкту «Незвичайний світ» («Strange World»), який зроблений у стилі трейлерів до старих голлівудських фільмів.

Пригодницький мультфільм «Незвичайний світ» розповість про подорож сімейства легендарних дослідників углиб незвіданих та небезпечних земель, населених фантастичними істотами. Безперервні суперечки між членами сім'ї загрожують зірвати їхню останню — і, безумовно, найважливішу місію.

Двох героїв цієї пригоди озвучать зірка супергеройського блокбастера «Людина-павук: Далеко від дому» Джейк Джилленхол та зірка фантастики «Бунтар-один. Зоряні війни: Історія» й хітового серіалу «Постоялець з космосу» Алан Тьюдік. Інші члени кастк поки не розголошуються.

Режисером нового мультфільму від Disney виступає лауреат премії «Оскар» Дон ГоллСупер шістка», «Ваяна», «Рая та останній дракон»), сценарій до нього написав Кі НгуйєнРая та останній дракон»).

Українська прем'єра анімації «Незвичайний світ» очікується наприкінці року, 24 листопада. А поки що милуємося його фантастичним постером, що показує дивовижний світ.

1434 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: