Джейк ДжилленхолJake Gyllenhaal

Джейк Джилленхол / Jake Gyllenhaal
Повне ім'я: Jacob Benjamin Gyllenhaal
Народився 19 грудня 1980; Лос-Анджелес, Каліфорнія, США
Зріст: 183 см
Освіта: приватна середня школа при Гарвардсом Університеті (1998 випуск), Колумбійський Університет
75%
6
25%
2

Фільмографія Джейка Джилленхола

Диявол назавжди (2020) ... продюсер
Людина-павук: Далеко від дому (2019) ... Quentin Beck / Mysterio
Оксамитова бензопилка (2019) ... Morf Vandewalt
Relic (2019) ... продюсер
Брати Сістерс (2018) ... John Morris
Дике життя (2018) ... Jerry Brinson, продюсер
Окча (2017) ... актор
Життя (2017) ... актор
Під покровом ночі (2016) ... Tony Hastings / Edward Sheffield

Біографія Джейка Джилленхола

Обдарований неймовірним акторським талантом, молодий Джейк Джилленхол легко перестрибує щаблі, піднімаючись по сходам слави. Уже на самому початку своєї кар'єри він відмінно смотревся серед блискучих голлівудських зірок: Дастіна Хоффмана, Ентоні Хопкінса, Холі Хунтер, Криса Купера, Джона К. Рейллі й Сьюзен Сарадон. З кожним новим фільмом Джилєнхал усе ближче підбирається до титулу голлівудської Зірки Нового Покоління.

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Джейка Джилленхола. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Джейка Джилленхола

Написати коментар...
Написати коментар...