Джейк ДжилленхолJake Gyllenhaal

Джейк Джилленхол / Jake Gyllenhaal
Повне ім'я: Jacob Benjamin Gyllenhaal
Народився 19 грудня 1980; Лос-Анджелес, Каліфорнія, США
Зріст: 183 см
Освіта: приватна середня школа при Гарвардсом Університеті (1998 випуск), Колумбійський Університет
75%
6
25%
2

Фільмографія Джейка Джилленхола

Швидка (2022) ... Danny Sharp
Спіріт: Дикий мустанг (2021) ... Jim Prescott
Дати дуба в окрузі Юба (2021) ... продюсер
The Guilty (2021) ... Joe Bayler, продюсер
Диявол назавжди (2020) ... продюсер
Take Me to the World: A Sondheim 90th Birthday Celebration (2020) ... Performer ('Move On')
Реліквія (2020) ... продюсер
Людина-павук: Далеко від дому (2019) ... Quentin Beck / Mysterio
Оксамитова бензопилка (2019) ... Morf Vandewalt

Біографія Джейка Джилленхола

Обдарований неймовірним акторським талантом, молодий Джейк Джилленхол легко перестрибує щаблі, піднімаючись по сходам слави. Уже на самому початку своєї кар'єри він відмінно смотревся серед блискучих голлівудських зірок: Дастіна Хоффмана, Ентоні Хопкінса, Холі Хунтер, Криса Купера, Джона К. Рейллі й Сьюзен Сарадон. З кожним новим фільмом Джилєнхал усе ближче підбирається до титулу голлівудської Зірки Нового Покоління.

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Джейка Джилленхола. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Джейка Джилленхола

Написати коментар...
Написати коментар...