Дивіться трейлер українсько-італійської комедії «Коза Ностра» з Ірмою Вітовською

2 травня 2022,  11:56 | Новини фільмів

Бережись, італійська мафія! До вас уже їде Ірма Вітовська! У травні в італійський прокат вийде нова комедія під назвою «Коза Ностра» режисера Джованні Дота, головну роль якої виконає зірка хітового фільму «Мої думки тихі».

Офіційний синопсис фільму, над створенням якого працювала українська студія FILM.UA Group та італійська компанія Pepito Produzioni:

Що станеться, коли звичайна українка Влада Коза потрапить в будинок до надзвичайної італійської родини і з’ясує, що ця родина — мафія? Спершу вичистить весь дім і нагодує всіх борщем! Далі проведе виховну бесіду з головою Коза Ностри. Навчить, як правильно любити, цінувати, захищати рідних. Як давати гідний опір чужинцям. І як виховувати дітей так, щоб вони вміли боронитись та залишалися людьми.

Творці фільму, створеного за підтримки Держкіно, відмічають, що «Коза Ностра» показує українок «чесними, відданими, принциповими, незламними, дієвими, гострими на язик. Такими, якими ми їх любимо. Такими, як наші мами. Влада Коза — саме та мама, якої так бракувало сицилійській мафії».

Італійці зможуть насолодитись пригодами героїні Вітовської в Італії з 19 травня. З нетерпінням чекаємо, коли ми зможемо побачити це кіно на екранах українських кінотеатрів.

1514 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: