Нове відео третіх «Фантастичних звірів» повертає нас до Гоґвортсу

11 квітня 2022,  18:26 | Новини фільмів

Школа чарів і чаклунства Гоґвортс завжди була найказковішою локацією світу, який створила письменниця Дж.К. Ролінґ, і, на щастя, ми знову пройдемося її коридорами в наступному фільмі франшизи «Фантастичні звірі: Таємниці Дамблдора», як обіцяє його нова фічуретка.

Третя пригода магозоолога Ньюта Скамандера (Едді Редмейн) не просто так отримала підзаголовок «Таємниці Дамблдора», а оскільки Албус Дамблдор (Джуд Лоу) і Гоґвортс поняття нерозлучні, у стінах чарівної школи, напевно, відбуватимуться важливі події.

Разом з Редмейном і Лоу в закулісному відео з'являються Каллум Тернер (Тесей Скамандер) та Фіона Глескотт (Мінерва МакГонагалл), які, «як і всі довкола, були дуже схвильовані тим, що зніматимуться в Гоґвортсі».

А режисер Девід Єйтс, який знімав 4 останні фільми Поттеріани та два попередні фільми про пригоди Ньюта Скамандера, зазначає, що з Гоґвортсом для нього пов'язано «дуже багато спогадів» і що зйомки там за відчуттями «нагадують повернення додому».

Серед гостей Гоґвортсу буде також нова героїня Юлалі Гікс (Джессіка Вільямс), яка є професоркою американської школи для магів Ільверморні. Але найбільше Гоґвортс напевно вразить нашого улюбленого маґла Якоба Ковальскі (Ден Фоглер).

Клікайте на постер нижче, щоб перейти до галереї і подивитися інші постери фільму «Фантастичні звірі: Таємниці Дамблдора» за участю його добрих та злих персонажів, які готуються до битви добра і зла.

Українську прем'єру цього фентезі було заплановано на 15 квітня, але вона поки що переноситься на невизначений час у зв'язку з війною, що розв'язала росія на території України. Але ми віримо в українську армію і з нетерпінням чекаємо на перемогу, після якої обов'язково подивимося всі очікувані фільми на великому екрані.

Дивіться також нові трейлери очікуваних фільмів, мультфільмів та серіалів, які вийдуть у 2022 році.

867 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: