Як зірка «Володаря перснів» Орландо Блум допомагає українським біженцям

25 березня 2022,  19:10 | Новини зірок

Відомий голлівудський актор Орландо Блум, відомий завдяки культовим франшизам «Володар перснів», «Хоббіт» та «Пірати Карибського моря», вирушив до українсько-молдовського кордону, щоб разом з ЮНІСЕФ підтримати українських біженців, які вимушені залишити рідні домівки через російські бомбардування.

На початку березня Блум поділився в соцмережах відео про дітей-біженців з України від ЮНІСЕФ з наступною історією:

Ельвіра, 7 років, не знає, в яку країну вона їде, але знає, що не хоче нікуди їхати. Конфлікт змушує сотні тисяч людей тікати з України, і діти потребують вашої підтримки прямо зараз.

Після цього Блум не міг стояти осторонь і сам відправився до Молдови, щоб допомагати українцям у цей кризовий час на місці:

Від початку війни в Україні майже кожної секунди одна дитина стає біженцем. Я знаходжуся у Молдові разом з @UNICEF та зустрічаюся з родинами, які були змушені залишити усе своє життя позаду у пошуках безпеки. Дітям в Україні та поза нею потрібна уся ваша допомога, якою ви можете поділитися.

А вчора, 24 березня, виконавець ролі Леголаса у «Володарі перснів» та «Хоббіті» поділився фотографіями з кордону між Україною та Молдовою, де зустрівся з матерями та дітьми, які тікають від російської агресії:

Сьогодні, на кордоні, я зустрівся з матірю та її трьома дітьями, які минулої ночі виїхали з України, після того як будинок їхніх сусідів був розбомблений. Вони не знають, куди їдуть далі, але мати просто хоче, щоб її діти були у безпеці.

Також Блум нагадав, що від початку повномасштабної війни пройшов вже 1 місяць, а потік біженців не зупиняється, тому він закликав жертвувати кошти фонду ЮНІСЕФ, який зараз активно допомагає українським біженцям у різних країнах.

936 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: