«Вовк і лев»: неймовірні пригоди двох хижаків – 24 лютого у кіно

22 лютого 2022,  12:52 | Статті

24 лютого в українських кінотеатрах стартує прокат унікального сімейного фільму – «Вовк і лев». Унікальність картини в тому, що раніше у кіно не знімалися разом два такі сильні хижаки. До того ж у фільмі вовк і лев не просто показані разом – вони товаришують та грають один з одним. Як сталося, що тварини, які ворогують у природному середовищі, стали друзями?

Історія починається з того, що 20-річна студентка та майбутня піаністка Альма дізнається про смерть коханого дідуся. Втрата єдиного близького родича змушує дівчину повернутися до будинку свого дитинства, розташованого на безлюдному острові, серед лісу та гір.

У будинку діда, котрий любив природу, Альма знаходить відеозапис, де дід розповідає про свою дружбу з прирученою ним білою вовчицею. І коли вовчиця, налякана браконьєрами та зоологами, що блукають округою, приносить дівчині маленьке вовченя, Альма залишає його в себе.

Незадовго після цього над островом зазнає аварії невеликий літак, який переправляв здобич браконьєрів. Прийшовши на місце падіння, дівчина знаходить левеня, котре було призначено для продажу в цирк та вижило. Альма забирає левеня до свого будинку.

Так двоє осиротілих малят – вовченя і левеня - знаходять нову сім'ю, а дівчина вирішує залишитися на острові, щоб дбати про малюків. У будинку діда Альми, серед незайманої цивілізацією природи, тварини грають разом і зростають в оточенні любові своєї нової матері, якою їм стала Альма.

Але одного разу їхня таємниця розкривається і в дівчини забирають її підопічних. Лева відправляють до місцевого цирку, а вовка забирають у заповідник. Тепер друзі мають вирушити назустріч пригодам і випробуванням, перш ніж вони знайдуть Альму і знову стануть однією сім'єю.

Фільм є сучасною казкою про те, що навіть такі два хижаки як вовк і лев можуть стати друзями. Режисер фільму Жіль де Местр вважає, що це головне послання, яке несе фільм: якщо тварини, які ворогують у природному середовищі, здатні потоваришувати, це не є неможливим ні для кого.

Щоб зберегти чесність цього послання, творці фільму відмовилися від комп'ютерної графіки та спецефектів. Тому казкова краса природи та різноманітні представники фауни, якими наповнений фільм, так само як і музикою, викликають непідробне відчуття краси нашого світу.

Подивитися добрий та позитивний фільм «Вовк і лев» у кінотеатрах України можна з 24 лютого.

10709 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: