«Дедпул 3» буде частиною кіновсесвіту Marvel

11 січня 2021,  23:57 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Чудова новина! Кевін Файгі, він же головний бос Marvel Studios, поділився деталями про третій сольник найбільш балакучого найманця зі світу коміксів Дедпула, за написанням сценарію до якого уважно стежить Раян Рейнольдс.

Під час нового інтерв'ю для сайту Collider Файгі підтвердив, що, незважаючи на те, що права на цього антигероя перейшли до студії Disney, екшен «Дедпул 3» буде знятий з рейтингом R (тобто 18+), як і перші два фільми:

Його рейтинг буде R, і ми зараз працюємо над його сценарієм, написання якого контролює Раян.

Восени стало відомо, що сценарій до третьої пригоди Дедпула пишуть сценаристки хітового мультсеріалу «Закусочна Боба» Венді Моліно та Елізабет Моліно. Але його зйомки почнуться не скоро, каже Файгі:

[Ми] не будемо знімати [«Дедпул 3»] в цьому році. Раян [в цьому році буде] дуже зайнятий, він дуже успішний актор. А у нас є ряд речей, які ми вже оголосили і повинні зробити, але ми з нетерпінням чекаємо, коли це почнеться.

А також бос Marvel Studios підтвердив, що Дедпул стане частиною всесвіту MCU:

Це дуже інший тип персонажа в MCU, і Раян є силою природи, тому просто чудово бачити, як він вдихає життя в цього персонажа.

Якщо сценарій буде завершено в цьому році, то зйомки екшену «Дедпул 3» відбудуться в 2022 році, а його прем'єра, можливо, буде запланована на 2023-й.

1792 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: