«Мандалорець»: Марк Гемілл назвав те камео Люка «найвеличнішим подарунком»

6 січня 2021,  23:24 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Напередодні Нового року зірка саги «Зоряні війни» Марк Гемілл (і багато шанувальників разом з ним) отримав неймовірний подарунок камео Люка Скайвокера в фінальній серії 2 сезону серіалу «Мандалорець». І його радості не було меж.

Легендарний джедай Люк Скайвокер, в образі якого Марк Гемілл дебютував на великому екрані у фільмі 1977 року «Зоряні війни: Епізод 4 — Нова надія», з'явився наприкінці 8 серії 2 сезону серіалу «Мандалорець», в якій Дін Джарін (Педро Паскаль) та його союзники відправилися на ризиковану місію з порятунку.

Камео трималося в секреті до самої прем'єри фінальної серії, яка вийшла на стримінговій платформі Disney+ 18 грудня.

І перед Новим роком Гемілл подякував у Twitter творцям серіалу Джону Фавро і Дейву Філоні за такий чудовий спосіб знову зіграти молодого Люка:

Часом найвеличніші подарунки є найнесподіванішими і такими, про які ти і не смів мріяти, поки тобі їх не подарували. #СпасибіВамДжонІДейв.

Раніше Гемілл взяв участь у подіях серіалу «Мандалорець», озвучивши дроїда EV-9D9, який з'явився в 5 серії 1 сезону. Цього дроїда можна було побачити в підпільному барі Mos Eisley Cantina на планеті Татуїн.

2680 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: