Хлоя Грейс Морец, Друга світова і монстр в літаку у трейлері фільму «Повітряний бій»

29 грудня 2020,  13:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У кожної місії є свої демони. З'явився трейлер загадкового військового бойовика «Повітряний бій» («Shadow in the Cloud»), в якому зірка фільмів «Пипець» Хлоя Грейс Морец повинна доставити важливий вантаж та... битися з монстром.

У розпал Другої світової війни капітан Мод Гарднер (Хлоя Грейс Морец) приєднується до чоловічої команди бомбардувальника B-17 «Літаюча фортеця» з дуже секретним вантажем. Захоплений зненацька присутністю жінки у військовому літаку, екіпаж перевіряє кожен рух Мод. Поки вона завойовує їх своїм гострим розумом, дивні події і прогалини в її передісторії розпалюють параною навколо її істинної місії.

Але, як показує трейлер, команді варто боятися не Мод, а того, що ховається в тінях літака. Опинившись в пастці під час бою з японськими винищувачами і злою істотою всередині літака, Мод повинна зробити неможливе, щоб врятувати екіпаж і захистити свій загадковий вантаж.

Також у фільмі режисерки Роузенн Ліанг знялися актори Нік Робінсон, Бела Коале, Тейлор Джон Сміт, Каллен Мулвей і Бенедикт Волл.

Світова прем'єра екшену «Повітряний бій» відбудеться 31 січня. Поки невідомо, чи добереться фільм Ліанг до українських кінотеатрів.

Зате наприкінці зими, 25 лютого, Морец можна буде побачити в кінотеатрах України в сімейній комедії «Том і Джеррі», яку зняв Тім Сторі.

1979 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: