Перезапуск «Фантастичної четвірки» знайшов свого режисера

26 грудня 2020,  14:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Здається, ми нарешті отримаємо хороший фільм про пригоди супергеройської команди Фантастична четвірка. Оскільки за нього взявся режисер хітових блокбастерів «Людина-павук: Повернення додому» і «Людина-павук: Далеко від дому» Джон Воттс.

Компанія Marvel Studios оголосила в цьому місяці, що Воттс поверне на великі екрани Фантастичну четвірку, яка тепер стане частиною MCU.

Екшен «Фантастична четвірка», заснований на коміксах Marvel, розповість про неймовірні пригоди однієї з найбільш культових супергеройських сімей, куди входять: Рід Річардс/Містер Фантастік, Сьюзан Шторм/Невидима Леді, Джонні Шторм/Людина-факел та Бен Грімм/Істота.

Вони вже супергеройствували у кіно в дилогії Тіма Сторі «Фантастична четвірка» (2005) і «Фантастична четвірка 2: Вторгнення Срібного серфера» (2007), а також в невдалому перезапуску Джоша Транка «Фантастична четвірка» (2015).

Зараз Воттс зайнятий зйомками третього сольника Людини-павука, які стартували у жовтні. А потім, швидше за все, він займеться пригодами Містер Фантастіка, Невидимої Леді, Людини-факела та Істоти.

Дати прем'єри у нової «Фантастичної четвірки» поки немає, зате у неї є офіційний логотип, який ви можете побачити нижче.

3424 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: