Вігго Мортенсен доглядає гомофобного батька в трейлері драми «Падіння»

9 грудня 2020,  16:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Після оскароносного фільму «Зелена книга» Вігго Мортенсен повертається на екрани в своєму режисерському дебюті під назвою «Падіння», який є «сімейною драмою про вік, пам'ять і прощення».

Драматична стрічка «Падіння» покаже Мортенсена в ролі чоловіка середніх років Джона Петерсена, який живе разом зі своїм партнером Еріком та прийомною донькою Монікою в Каліфорнії. Коли його батько Вілліс просить головного героя про допомогу, страждаючи від самотності і проблем з пам'яттю, Джон перевозить його з сімейної ферми у свій будинок. Але проблема полягає в тому, що Вілліс ніяк не може примиритися з тим, що його син — гей.

Роль Вілліса виконує Ленс Генріксен, на чиєму рахунку є 3 номінації на премію «Золотий глобус», і ця роль цілком може принести йому номінацію на «Оскар».

Тим часом зірка хітової фентезійної трилогії «Володар перснів» був номінований на «Оскар» вже тричі: за фільми «Порок на експорт», «Капітан Фантастік» і «Зелена книга».

Світова прем'єра фільму «Падіння», де також зіграла номінантка на премію «Оскар» Лора Лінні, відбулася на початку року в рамках кінофестивалю «Санденс». Поки невідомо, чи покажуть режисерський дебют Мортенсена в кінотеатрах України.

1020 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: