Дивіться ексклюзивний фрагмент горора «Чаклунство: Спадок» з Кейлі Спені

5 листопада 2020,  15:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь виходу фентезійного горор-трилера «Чаклунство: Спадок» на великі екрани студія Sony Pictures представила его ексклюзивний фрагмент, в якому три відьми-старшокласниці встановлюють з головною героїнею Міллі телепатичний зв'язок, щоб перевірити, «чи працює її магічна антена».

Фільм «Чаклунство: Спадок» від режисерки Зої Лістер Джонс є сиквелом культової стрічки «Чаклунство», що вийшла у 1996 році, і розповідає про дівчину Міллі, яка переїжджає зі своєю родиною в нове місто та йде в нову школу. Там вона знайомиться з трьома юними відьмами, і вони приймають її в своє магічне коло. Але незабаром дар обертається для дівчат прокляттям.

У фрагменті Міллі під час уроку чує, як хтось кличе її на ім'я і запрошує зустрітися біля туалету. Вийшовши з класу, дівчина зустрічає трьох старшокласниць, які повідомляють їй, що вона теж відьма, як і вони.

Роль Міллі виконує Кейлі Спені, яку ви можете знати завдяки науково-фантастичному екшену «Тихоокеанський рубіж: Повстання», а її подруг-відьом втілюють актриси Гідеон Адлон, Лові Сімон і Зої Луна.

Квитки на фільм «Чаклунство: Спадок», який вийшов в український прокат минулого тижня, ви знайдете в нашій афіші.

Під час походу в кінотеатр не забувайте вдягати маску, користуватися антисептиком і дотримуватися соціальної дистанції.

862 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: