«Встигнути за два тижні»: дивимося трейлер нового серіалу із зіркою «Гри престолів» Мейсі Вільямс та Сіан Кліффорд

30 жовтня 2020,  16:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Живи так, ніби завтра не настане. Стримінгова платформа HBO Max представила божевільний трейлер пригодницького міні-серіалу «Встигнути за два тижні», в якому Мейсі Вільямс, вона ж Арія Старк з хітового фентезі «Гра престолів», знову демонструє свої вбивчі навички.

Чорна комедія з елементами криміналу «Встигнути за два тижні» («Two Weeks to Live») розповідає про молоду жінку (Вільямс), яка тікає з дому і відправляється на пошуки вбивці свого батька. І в ході цього небезпечного, але веселого квесту вона вперше закохується і... дізнається, що її батьки все життя брехали їй про те, що скоро настане апокаліпсис. Тому вона вирішує пуститися берега.

Компанію Вільямс в цій пригоді складає британська актриса Сіан Кліффорд, вона ж сестра головної героїні хітової драмеді «Погань».

На британському телебаченні прем'єра серіалу «Встигнути за два тижні» відбулася 2 вересня, а на американській платформі HBO Max він вийде 5 листопада.

Цієї осені Вільямс можна було побачити в кінотеатрах в супергеройському екшені «Нові мутанти», де вона зіграла одну з Людей Ікс, і в трилері «Соціопати».

3650 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: