Новий спецвипуск шоу «Гранд тур» покаже пригоди трійці на Мадагаскарі

28 липня 2020,  14:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Пізніше в цьому році знамениті шукачі пригод з Туманного альбіону Джеремі Кларксон, Річард Гаммонд і Джеймс Мей повернуться на наші екрани в новому спеціальному випуску шоу про автомобілі та подорожі «Гранд тур».

Офіційний профіль «Гранд туру» в Twitter повідомив, що стримінгова платформа Prime Video від компанії Amazon збирається порадувати нас новим спецвипуском в найближчі півроку.

У 2 серії 4 сезону на Кларксона, Гаммонда та Мея чекають нові автомобільні випробування на Мадагаскарі, чиї зйомки завершилися ще на початку січня, так що коронавірусу не зупинити цю браву трійцю.

Творці серіалу зазначають, що для 3 серій вони «хотіли поїхати в Росію, але не змогли (всі ми знаємо чому)». Проте вони обіцяють, що «спробують ще». Але поки не знають, коли їм це вдасться. Напевно, коли пандемія коронавірусу відступить і відкриють кордони (а це може бути і через півроку, і через рік).

В 1 серії 4 сезону, який весь буде складатися зі спецвипусків, знятих в різних куточках нашої планети, Кларксон, Гаммонд та Мей проміняли автомобілі на човни і вирушили в екстремальну подорож по річці Меконг через В'єтнам і Камбоджу. Тому й назва у цього спецвипуску була відповідна «Моряки» («Seamen»).

Точна дата прем'єри нового спецвипуску «Гранд тур» і його назва поки не повідомляються. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб дізнатися їх першими.

3465 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: