Новий трейлер і 10 персональних постерів мюзиклу «Гамільтон» от Disney+

2 липня 2020,  19:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Фінальний трейлер мюзиклу-феномена під назвою «Гамільтон», на чиєму рахунку є безліч нагород, включаючи 11 премій «Тоні», без зайвої скромності повідомляє про те, що «історія дізнається його ім'я».

Мегапопулярний бродвейський мюзикл, автором і виконавцем головної ролі якого виступає Лін-Мануель Міранда, розповідає історію Америки 18 століття з точки зору сучасної Америки.

Використовуючи саундтрек, який є міксом хіп-хопу, джазу, R&B та Бродвею, «Гамільтон» взяв історію батька-засновника Америки Александра Гамільтона і створив революційний момент у світі театральних мюзиклів, який мав величезний вплив на культуру, політику та освіту.

Разом з трейлером студія Disney поділилася і колекцією з 10 персональних постерів, яка показує його основних персонажів на американській зірці. Їхні ролі виконують актори Джонатан Грофф, Рене Голдсберрі, Філліпа Су, Давід Діггс, Леслі Одом мол., Ентоні Рамос, Крістофер Ніл Джексон, Ок'єрете Онаодован та Жасмін Сепас Джонс.

Прем'єра бродвейської постановки «Гамільтон», яку записали в 2016 році в театрі «Роджер Роджерс», відбудеться на Disney+ вже завтра, 3 липня.

1284 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: