Дивимося запальний трейлер мюзиклу «Гамільтон» від Disney+

23 червня 2020,  16:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінговий сервіс Disney+ нарешті поділився трейлером одного зі своїх довгоочікуваних проектів записом мегапопулярного бродвейського мюзикла «Гамільтон», в якому головну роль виконує актор Лін-Мануель Міранда.

«Гамільтон», який отримав 11 премій «Тоні» і музичну премію «Греммі», розповідає історію Америки 18 століття з точки зору сучасної Америки. Використовуючи саундтрек, який є міксом хіп-хопу, зжазу, R&B та Бродвею, «Гамільтон» взяв історію батька-засновника Америки Олександра Гамільтона і створив революційний момент у світі театральних мюзиклів, який мав величезний вплив на культуру, політику та освіту.

Запис цього шоу відбулася в знаменитому театрі «Роджер Роджерс» на Бродвеї у червні 2016 року. І Disney+ обіцяє, що цей фільм «перенесе аудиторію до світу бродвейської постановки унікально інтимним способом».

Разом з Мірандою, який також є творцем даного мюзиклу, на одній сцені ви зможете побачити акторів Джонатана Гроффа, Рене Голдсберрі, Давіда Діггса, Леслі Одома мол., Еммі Ревер-Лемпман і Ентоні Рамоса.

На Disney+ онлайн-прем'єра мюзиклу «Гамільтон» відбудеться 3 липня.

1341 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: