Дивимося український трейлер романтичного фільму «Зустрінемось онлайн» з Норою Чірнер

26 червня 2020,  16:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В цьому році в український прокат вийде романтична стрічка Ванесси Йопп «Зустрінемось онлайн», яка покаже незвичайну історію кохання, що розгортається між двома незнайомцями в мережі.

Офіційний синопсис фільму «Зустрінемось онлайн», основою якого став популярний роман письменника Даніеля Глаттауера, що був переведений на 32 мови:

Вони випадково зустрілись в інтернеті. Еммі помилилась адресою. Лео відповів із чемності. Між ними почалося незвичне листування, можливе лише між двома абсолютно незнайомими людьми. Дуже скоро постає важливе питання: коли справа дійде до особистої зустрічі «в реалі»? Та й взагалі: чи зможуть їхні почуття, отримані й надіслані в електронних листах, збережені на комп'ютері, пережити зустріч в реальному світі?

Роль Еммі виконує відома німецька актриса Нора Чірнер, яку ви можете пам'ятати по стрічкам «Красунчик» і «Красунчик 2» з Тілем Швайгером.

Лео втілює Александр Фелінг, відомий завдяки хітовому серіалу «Батьківщина» та фільмам «Безславні виродки» і «Таємне життя».

Точна дата української прем'єри мелодрами «Зустрінемося онлайн» поки не повідомляється. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб дізнатися її першими.

1628 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: