«Старгьорл»: промо, кадри і опис 6 серії «Товариство Справедливості»

17 червня 2020,  16:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У 6 серії супергеройського серіалу «Старгьорл» нове Товариство Справедливості Америки вирушає на свою першу велику місію, яка, як «оптимістично» відзначає промо-ролик, може стати для них останньою.

Офіційний синопсис серії «The Justice Society» («Товариство Справедливості»):

Кортні (Брек Бессінджер) приймає непросте рішення після напруженої розмови з Петом (Люк Вілсон) про потенційні наслідки того, що вона вербує нових членів Товариства Справедливості Америки. Тим часом Барбара (Емі Смарт) відправляється на шкільну виставку наукових досягнень, де бере участь Майк (Трей Романо), а Кортні, Іоланда (Івет Монреаль), Бет (Анжеліка Вашингтон) та Рік (Кемерон Джеллман) готуються до своєї першої великої місії.

Разом з родиною Кортні і членам Товариства Справедливості на кадрах серії можна побачити двох суперлиходіїв Тигрицю (Джой Османські) і Спортмайстера (Ніл Гопкінс), з якими будуть боротися наші герої, а також Джордана Махкента (Ніл Джексон), відомого як Бурулька.

Режисером 6 серії «Старгьорл», чия прем'єра очікується 24 червня за українським часом, став Кріс Менлі, який також працював над серіалом «Фатальний патруль».

1607 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: