«Супермен і Лоїс»: вийшов перший тизер нового супергеройського серіалу Arrowverse

7 вересня 2020,  18:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий епічний трейлер супергеройського всесвіту Arrowverse від телеканалу The CW або The CWverse, як він тепер себе називає, згадує свої витоки і оголошує свою нову супергеройську пару Супермена і Лоїс Лейн, які теж готові боротися зі злом.

Трейлер об'єднує серіали «Стріла», «Флеш», «Супергьорл», «Легенди завтрашнього дня», «Чорна блискавка» і «Бетвумен», герої яких брали участь в минулому кросовері, а тепер до них приєднуються герої нових серіалів «Старгьорл» та «Супермен і Лоїс». Невже це натяк, що вони будуть частиною наступного кросовера? Скоро дізнаємося.

«Супермен і Лоїс» покаже пригоди найвідомішого у світі супергероя та найвідомішої у світі журналістки у втіленні акторів Тайлера Гекліна та Бітсі Таллок, які одружилися і завели дітей. І тепер їм належить боротися не тільки з суперлиходіями, але й з повсякденним стресом і труднощами, з якими стикаються працюючі батьки.

Також канал The CW представив парочку персональних постерів з головними героями серіалу, де вони позують на тлі своїх коміксів.

Прем'єра серіалу «Супермен і Лоїс» очікується у січні 2021 року.

6312 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: