Вілл Сміт зіграє реального раба-утікача у фільмі «Емансипація»

16 червня 2020,  20:20 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Вілл Сміт пригледів для себе наступний проект, який буде заснованою на реальних подіях драмою під назвою «Емансипація», де він зіграє афроамериканця, якому вдалося втекти з рабства.

Сайт журналу Variety пише, що Сміт виконає головну роль в новому фільмі режисера Антуана Фукуа «Емансипація» («Emancipation»).

Зірка франшизи «Люди в чорному» втілить Пітера, реального раба-втікача. Він боровся, щоб утекти від мисливців, які переслідували його по болотах Луїзіани, і приєднатися до армії Союзу.

Сміт також буде одним з продюсерів цього проекту.

На початку року він повернувся на великі екрани в ролі бравого копа Майка Лоурі в хітовому бойовику «Погані хлопці назавжди», який став найприбутковішим фільмом 2020 року. А в минулому році ви могли побачити Сміта в діснеївському рімейку «Аладдін» і науково-фантастичному екшені Енга Лі «Двійник» та почути в мультфільмі «Шпигуни під прикриттям», де він озвучив одного з головних героїв.

Зйомки стрічки «Емансипація» заплановані на 2021 рік. А до цього Сміту потрібно буде завершити зйомки в біографічній драмі «Король Річард», які перервала світова пандемія коронавірусу.

2355 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: