Боба Фетт знайомиться з Малюком Йодою на милому фан-арті серіалу «Мандалорець»

27 травня 2020,  19:40 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На початку місяця з'явилася інформація про те, що в 2 сезоні науково-фантастичного серіалу «Мандалорець» повернеться легендарний мисливець за головами Боба Фетт, і новий фан-арт цього всесвіту представляє його зустріч з головними героями серіалу.

Фан-арт від художника з ніком ultraraw26 показує знайомство Боба Фетта з головною зіркою серіалу Малюком Йодою та його прийомним батьком Діном Джаріном, також відомим як Мандалорець, хоча цілком можливо, що шляхи Фетта і Джаріна вже перетиналися в минулому.

В образі Мандалорця в нових серіях повернеться актор Педро Паскаль, тоді як Фетта зіграє Темуера Моррісон, який у фільмі «Зоряні війни: Епізод 2 – Атака клонів» втілив його батька Джанго Фетта.

Роль чарівного і дуже сильного Малюка Йоди виконує реалістична лялька, яку показав режисер Роберт Родрігес на закулісному селфі 2 сезону, та спецефекти.

Фетт буде не єдиним персонажем масштабного всесвіту «Зоряні війни», який приєднається до Мандалорця в майбутніх серіях. У них також з'являться Асока Тано (Розаріо Довсон) і Бо-Катан Крайз (Кеті Сакхофф), які знайомі через мультсеріал «Зоряні війни: Війни клонів».

«Мандалорець» повернеться на екрани восени.

2579 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: