Роберт РодрігесRobert Rodriguez

Роберт Родрігес / Robert Rodriguez
Повне ім'я: Robert Anthony Rodriguez
Народився 20 червня 1968
Зріст: 188 см
67%
2
33%
1

Фільмографія Роберта Родрігеса

Ми можемо стати героями (2020) ... режисер, продюсер, сценарист, оператор
Americanos (2020) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Lady Gaga, Ariana Grande: Rain on Me (2020) ... режисер
Мандалорець (2019) ... режисер
UglyDolls. Ляльки з характером (2019) ... продюсер
Аліта: Бойовий ангел (2019) ... режисер
Stand United (2018) ... продюсер (исполнительный продюсер)

Біографія Роберта Родрігеса

Роберт Ентоні Родрігес народився 20 червня 1968 року у великій мексиканській родині в Сан-Антоніо, штат Техас.

Відео з участю Роберта Родрігеса

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Роберта Родрігеса. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Роберта Родрігеса

Написати коментар...
Написати коментар...