Ембер Герд могли вже звільнити з «Аквамена 2» через скандал з Джонні Деппом

15 травня 2020,  16:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У світлі появи доказів того, що Ембер Герд сама виявилася винною в домашньому насильстві проти свого колишнього чоловіка Джонні Деппа, з'явилися чутки, що студія Warner Bros. збирається зняти фільм «Аквамен 2» без її участі.

Гучний скандал між Герд і Деппом, який обернувся одним з найбільш довгих судових процесів в історії Голлівуду, тепер може коштувати актрисі її останньої успішної ролі ролі принцеси-супергероїні Мери у всесвіті DCEU.

Не так давно глядачі вимагали від студії Warner Bros. звільнити Деппа з франшизи «Фантастичні звірі», коли Герд звинувачувала його в рукоприкладстві, але після того, як відкрилося, що вона підробила докази і сама била свого колишнього чоловіка, публіка обернулася проти неї.

Минулого місяця, 22 квітня, Герд відзначала свій день народження, і офіційний акаунт фільму «Аквамен» в Twitter привітав її зі святом, що обурило шанувальників коміксів DC.

Один з користувачів написав під цим поздоровленням (і його/її слова отримали підтримку у вигляді понад 12 тисяч лайків):

Огидно. Якби вона була чоловіком, її б уже давно звільнили.

І тепер по соцмережах розлетілася інформація про те, що студія дійсно звільнила Герд з супергеройського екшену «Аквамен 2» і більше не збирається з нею співпрацювати ні над якими проектами, пише сайт Cosmic Book News.

Так що чекаємо офіційної заяви представників Warner Bros. з цього приводу.

3672 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: