«Кеті Кін»: промо, кадри і опис фінальної серії 1 сезону «Зібратися разом»

9 травня 2020,  17:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося інтригуючий промо-ролик 13 та фінальної серії 1 сезону музичної драмеді «Кеті Кін», в якому герої замислюються над тим, що було б, якби вони прийняли інше доленосне рішення.

Фінал 1 сезону отримав зворушливу назву «Chapter Thirteen: Come Together» («Глава тринадцята: Зібратися разом»), яка нагадує нам, що, незважаючи на всі негаразди, наші друзі залишаються друзями і завжди готові допомогти одне одному.

Ось його офіційний синопсис:

Кеті (Люсі Гейл) починає бачити речі більш ясно і потребує допомоги Глорії (Кетрін ЛаНаса), щоб зробити робочий план, і це приводить її до несподіваних можливостей. Бажаючи все виправити, Пеппер (Джулія Чан) знаходить такий спосіб разом з Хорхе (Джонні Бошан) та Джозі (Ешлі Мюррей), але їй також потрібно відпустити людей зі свого минулого. Хорхе організовує мітинг, щоб врятувати будівлю своїх батьків, але він і не підозрює, проти кого вирішив виступити. Тим часом Джозі непокоїться щодо Александра (Люсьєн Лавісконт) і звертається до несподіваної людини по допомогу.

Яскраві кадри майбутньої серії, які ви можете розглянути нижче, розкривають, що Джозі звернеться по допомогу до свого ворога Александри (Камілль Гайд), оскільки вони обидві люблять Александра і бажають йому кращого.

Також на кадрах ми бачимо драматичні сцени Кеті з КейО (Зейн Голц) та Гаєм (Люк Кук). Вона посміхається в обох випадках, але чомусь виникає таке відчуття, що вона збирається обрати між ними.

Фінальна серія 1 сезону «Кеті Кін» вийде на екрани 15 травня за українським часом.

1664 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: