Зірка «Гаррі Поттера» Том Фелтон відправляється в шалену дорожню пригоду в трейлері фільму «Гальма для китів»

23 квітня 2020,  18:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося веселий і одночасно душевний трейлер драматичної комедії «Гальма для китів», головні ролі в якій виконують зірка «Гаррі Поттера» Том Фелтон та зірка серіалу «Милі ошуканки» Таммін Сурсок.

Фільм «Гальма для китів» розповідає про брата і сестру, які постійно сваряться і не можуть знайти спільну мову, але коли помирає їх мати, вони повинні залишити позаду свої розбіжності, щоб виконати її останнє бажання — вона заповіла, щоб її прах був похований всередині кита. Для цього вони сідають в старий трейлер і відправляються в шалену дорожню пригоду через всю країну.

Персонажа Фелтона звати Брендон, а його екранну сестру у втіленні Сурсок Стар. У трейлері вони часто сваряться і навіть б'ються, поки Брендон намагається переконати сестру в тому, що він не гей, хоча насправді він сам себе обманює.

Але у кінці вони все-таки знайдуть спосіб помиритися.

Разом з Фелтоном і Сурсок в трейлері з'являються Венді Маклендон-Кові та Девід Кокнер із хітового ситкому «Ґолдберги». Вони втілять тітку і дядька головних героїв.

Світова прем'єра комедії «Гальма для китів», режисером якої є Шон МакЕвен, відбулася минулої осені на кінофестивалі в Бостоні.

2490 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: