Марк Руффало все ще мріє про сольний фільм для Халка

15 квітня 2020,  23:56 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

У новому інтерв'ю зірка «Месників» Марк Руффало сказав, що він все ще зацікавлений в сольному фільмі про Халка, і розкрив свою ідею щодо того, про що він може бути.

Халк поки залишається єдиним з шістки оригінальних Месників, у якого не було і в найближчому майбутньому не заплановано ані сольного фільму, як у Чорної вдови, ані сольного серіалу, як у Соколиного ока.

Проте Руффало не втрачає надії, і в свіжому інтерв'ю для Variety він навіть озвучив ідею щодо сольної пригоди Брюса Беннера поза фільмами про Месників:

Є ідея, і я вважаю, що це буде дуже цікаво. Ми ніколи не відправлялися за ним в його особисте життя. Він завжди залишається осторонь. Він як Розенкранц і Гільденстерн [з «Гамлета»] серед Месників. Було б цікаво заповнити прогалини про те, що відбувалося з ним між усіма цими фільмами.

Як вам така ідея? Нам, наприклад, було б дуже цікаво побачити, як Брюсу вдалося об'єднати свій розум з м'язами Халка і стати Професором Халком, яким він постав в блокбастері «Месники: Завершення». А у фільмі «Тор: Рагнарок» Халк довів, що готовий влаштувати видовищний поєдинок з будь-яким могутнім героєм з коміксів Marvel, так що Кевіну Файгі є про що подумати.

Тим часом, поки ми всі сидимо на карантині, Руффало зараз активно займається благодійністю і збирає кошти для закупівлі масок для медичних працівників, щоб вони були захищені під час роботи з пацієнтами з коронавірусом.

А у кінці квітня актор зіграє близнюків зі складними відносинами в новому драматичному міні-серіалі від каналу HBO «Я знаю, що це правда», який зняв режисер Дерек Сіенфренс.

1602 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: