Актриси Іванна Сахно та Індіра Варма захворіли на коронавірус

23 березня 2020,  19:55 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Число акторів, яких вразив коронавірус, продовжує зростати. І минулого тижня до них приєдналися українська актриса Іванна Сахно та зірка серіалу «Гра престолів» Індіра Варма.

Сахно, яка родом з Києва, повідомила про свій діагноз в Instagram в суботу, 21 березня, англійською та українською мовами:

Всім привіт. Я тільки що отримала результат тесту на Covid-19. Він виявився позитивним. Симптоми коронавірусу проявились не відразу і не всі одночасно (біль в спині, біль в легенях, температура, носова кровотеча). Хочу попросити кожного з вас, не важливо чи у вас є будь-які симптоми, просто будьте вдома. Це наш громадський обов’язок. Тим самим ви збережете життя тим, хто довкола вас.

Зараз актриса працює в Голлівуді і нещодавно ви могли її бачити на великих екранах в науково-фантастичному фільмі «Тихоокеанський рубіж: Повстання» і комедійному екшені «Шпигун, який мене кинув».

Інформацією про те, що вона захворіла на коронавірус, Варма, відома завдяки втіленню Еларії Сенд в хітовому фентезі від HBO, поділилася у минулу середу, 18 березня, теж в Instagram:

Я в ліжку разом з [коронавірусом], і це не приємно. Залишайтеся в безпеці, будьте здоровими і будьте добрими до своїх близьких.

Раніше коронавірус виявили у її колеги по «Грі престолів» Крістофера Гів'ю, після чого він самоізолювався вдома разом з дружиною.

Бажаємо актрисам і акторам якнайшвидшого одужання і закликаємо усіх залишатися вдома, ретельно мити руки і дотримуватися правил карантину, щоб не дати коронавірусу забрати більше життів.

2135 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: