Сценарій «Капітана Марвел 2» напише сценаристка серіалу «Ванда/Віжен»

4 березня 2020,  15:13 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Продовження пригод наймогутнішої супергероїні MCU «Капітан Марвел 2» знайшло свою сценаристку в особі Меган МакДоннелл, яка працювала над супергеройським серіалом «Ванда/Віжен».

У минулому році супергеройський екшен «Капітан Марвел», який розповів історію становлення супергероїні Керол Денверс, став одним з найприбутковіших фільмів року, заробивши в світовому прокаті $1,128 млрд.

Після Капітан Марвел, яку втілює лауреатка премії «Оскар» Брі Ларсон, повернулася, щоб битися з Таносом в блокбастері «Месники: Завершення», і, звичайно, це далеко не останній раз, коли ми її бачили на великому екрані.

Кевін Файгі та його команда вже готують її другий сольник, який напише МакДоннелл, повідомляє сайт The Hollywood Reporter.

Події сиквела будуть розвиватися в наш час, але поки це все, що відомо про його сюжет, оскільки інші деталі компанія Marvel Studios зберігає в суворій таємниці.

Режисери першого «Капітана Марвел» Анна Боден і Раян Флек працюватимуть над проектом, але не в режисерському кріслі, куди шукають жінку-режисера. Імена кандидаток поки не розголошуються.

Прем'єра фільму «Капітан Марвел 2» очікується в 2022 році. Реліз серіалу «Ванда/Віжен» відбудеться у грудні. А поки дивіться його перший тизер.

1374 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: