Спін-офф фентезі «Гра престолів» з Наомі Воттс був скасований

3 листопада 2019,  18:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стала відома доля ще одного приквела хітового серіалу «Гра престолів», де головну роль повинна була виконати номінантка на премію «Оскар» Наомі Воттс: телеканал HBO вирішив не пускати його у виробництво.

Після приголомшливого успіху «Гри престолів» боси HBO задумали 5 спін-оффів, і хоча один з них — «Дім дракона» про Таргарієнів — отримав зелене світло, інший — з Воттс у головній ролі — був скасований після зйомок пілотної серії.

Події цього приквела повинні були розповідати про Епос героїв і розвиватися за 5 тисяч років до подій «Гри престолів».

Воттс є великою прихильницею саги про Вестерос і під час церемонії нагородження «Еммі», яка відбулася у вересні, була дуже рада познайомитися із зірками «Гри престолів» Ліною Гіді та Гвендолін Крісті (див. фото нижче).

Разом з нею в цьому серіалі повинні були грати Джеймі Кемпбелл БаверГаррі Поттер і Смертельні реліквії: Частина 1»), Джорджі ГенліХроніки Нарнії»), Міранда РічардсонГаррі Поттер і Келих вогню»), Тобі РегбіФантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда»), Наомі АкіЗоряні війни: Скайвокер. Сходження»), Алекс ШарпШахрайки») та Джон СіммДоктор Хто»).

Над сценарієм даного спін-оффу працювали сценаристка Джейн ГолдманЛюди Ікс: Дні минулого майбутнього», «Кінгсман») і творець «Пісні Льоду та Полум'я» Джордж Р.Р. Мартін.

Тим часом ми з нетерпінням очікуємо нових деталей про приквел «Дім дракона», чиїм слоганом є фраза «Вогонь буде правити». Його події будуть розвиватися усього за 300 років до подій Війни п'яти королів за владу в Семи королівствах. Дата його прем'єри, як і каст, поки не повідомляються.

1644 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: