10 нових закулісних фото зі зйомок сиквела «Джуманджі: Поклик джунглів» від Двейна Джонсона

15 травня 2019,  23:49 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Двейн Джонсон повідомив про завершення знімального процесу очікуваного пригодницько-комедійного фентезі «Джуманджі 2» й поділився у соцмережах новими крутими фотографіями, які були зроблені під час зйомок в пустелі.

У продовженні успішного фільму «Джуманджі: Поклик джунглів», який заробив у світовому прокаті $962,1 млн, Двейн Джонсон, Карен Гіллан, Кевін Гарт та Джек Блек повернуться в образах улюблених глядачами аватарів небезпечної відеоігри, яка грає тобою, для нових незабутніх і веселих пригод.

Зйомки сиквела завершилися минулої суботи, 11 травня, про що Скеля повідомив в Instagram, написавши зворушливе послання акторському складу, знімальній групі і глядачам, які підтримали його франшизу:

І ось так йдуть в пустельний захід наші улюблені аватари відеогри. Леді і джентльмени, це офіційне завершення зйомок нашого сиквела «Джуманджі». Спасибі кожному і кожній компанії, яка присвятила свій час і таланти тому, щоб зробити наш фільм найкращим для наших глядачів. І, найголовніше, спасибі шанувальникам «Джуманджі» з усього світу за те, що зробили нашу франшизу такою успішною, про що ми не мріяли навіть в наших найсміливіших мріях.

А Кевін Гарт вирішив заінтригувати нас своїм коментарем:

Люди й не підозрюють, що ми для них приготували... Операція «збити людей з ніг» офіційно в дії.

Тепер режисер Джейк Кездан та його команда майстрів спецефектів повинні встигнути доробити «Джуманджі 2» до цього Різдва, оскільки студія Sony амбітно призначила його прем'єру на 11 грудня 2019 року.

Клікайте на зображення, щоб перейти в галерею фільму і подивитися інші фотографії зі зйомок за участю цієї веселої четвірки.

1997 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: