Раян Рейнольдс накладає грим Пікачу в новому промо фільму «Покемон детектив Пікачу»

3 травня 2019,  23:09 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Раян Рейнольдс записав свій мейкап туторіал в дусі Youtube для пригодницького фільму «Покемон детектив Пікачу», де він показує, як проходило його перетворення на улюбленого всіма покемона.

Пригодницьке фентезі «Покемон детектив Пікачу» покаже нам місто майбутнього Райм-Сіті, де люди і покемони живуть пліч-о-пліч. В ньому доля зводить 21-річного Тіма Гудмана (Джастіс Сміт) і детектива Пікачу, який вміє розмовляти, страждає від амнезії і не може жити без кави. Разом цей незвичайний дует відправляється на пошуки батька Тіма, який зник при загадкових обставинах.

У своєму веселому туторіалі (навчальному відео) Рейнольдс показує, що, щоб стати схожим на Пікачу, потрібно намалювати маркером чорні крапки на всьому обличчю і... покликати людей, які вміють користуватися багатомільйонною технологією захоплення руху.

І вуаля ви стали Пікачу.

Разом з Рейнольдсом та Смітом у фільмі зіграли Кетрін Н'ютон, Білл Найї, С'юкі Вотерхаус, Каран Соні і Кен Ватанабе.

Дивіться також розширений ТБ-ролик фентезі «Покемон детектив Пікачу», в якому Пікачу робить масаж лап Псайдаку, щоб його голова не вибухнула.

Українська прем'єра картини «Покемон детектив Пікачу», яку зняв Роб Леттерман, відбудеться наступного тижня, 9 травня.

Квитки на допрем'єрні покази фільму «Покемон детектив Пікачу», які стартують 6 травня, ви вже можете купити на нашому сайті. Афіша постійно поповнюється.

5686 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: