Раян Рейнольдс озвучив Цукрову панду в божевільній рекламі печива

15 березня 2021,  22:13 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Зелений ліхтар, Дедпул, Пікачу... Ви теж гадали, якого дивного персонажа Раян Рейнольдс втілить в наступний раз? Відповідь на це питання вас точно шокує (і порадує), оскільки днями актор представив рекламний ролик, де він подарував свій голос... Цукровій панді.

Цукрова панда з голосом Дедпула виступає головним героєм реклами печива фірми HighKey, яку ви можете побачити нижче.

У цьому рекламному ролику панда в формі бойскаута з жовтими зубами та великими синцями під очима дзвонить в будинок до жінки й пропонує їй «купити цукор від незнайомця». Але, незважаючи на те, що продаж печива сусідам у США є звичайною справою серед бойскаутів та гьорлскаутов, ця панда більше нагадує залежного від цукру драгділера, якого страшно пускати на поріг будинку.

За цей короткий ролик Цукрова панда навіть встигає отримати серцевий напад в дусі героїні Уми Турман з фільму «Кримінальне чтиво», так що ця реклама точно розрахована на дорослого глядача, який дуже любить печиво. Аж до ломки.

Пізніше в цьому році Рейнольдса можна буде побачити в науково-фантастичному фільмі «Персонаж», комедійному бойовику «Тілоохоронець дружини кілера» та в очікуваному шпигунському екшені від Netflix «Червоне повідомлення», де разом з ним зіграють Галь Гадот і Двейн Джонсон.

1985 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: