Дивимося перший тизер українського фільму «Віддана», який вийде у 2020 році

28 березня 2019,  19:09 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія FILM.UA Group представила сьогодні дебютний тизер українського фільму «Віддана», який буде екранізацією роману письменниці Софії Андрухович «Фелікс Австрія».

«Кожен отримує те, що хоче. Кожен має таку любов, якої прагне.»

Офіційний синопсис фільму «Віддана» говорить:

Історія починається в Станіславові у 1868 році. Доктор Анґер втрачає в пожежі дружину, але вдається врятувати двох дівчат – рідну доньку Аделю і доньку хатніх робітників Стефанію. У момент розпачу доктор вирішує виховувати їх разом. Минає 25 років. Дівчата виросли і так само нерозлучні, хоча Аделя тепер заміжня. Стефа ж веде господарство, втамовуючи свою пристрасть у кулінарії. Та вони досі не розуміють, хто вони одна одній: сестри та подруги, чи служниця та господиня. У калейдоскопі любові та ревнощів, подвійних смислів та таємниць грань між реальністю і вигадкою остаточно зникає. Красиві наряди, вишукані страви та безкінечні шпацери… Що ж станеться, коли ілюзія почне розвіюватися, а замість неї вималюється реальність?

У фільмі зіграють Алеся Романова, Маріанна Янушевич та Роман Луцький. Нижче ви можете побачити їхніх героїв на перших кадрах кінокартини.

Саундтреком тизера стала пісня «Човен» у виконанні Ірини Швайдак.

Прем'єра драми «Віддана» очікується у 2020 році. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб першими дізнатися її дату прем'єри.

1839 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: