Перший погляд на супергеройський костюм Мрійниці в серіалі «Супергьорл»

12 лютого 2019,  02:54 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У світі Arrowverse стало на одну супергероїню більше. Зустрічайте Мрійницю, яка дебютує в майбутній серії серіалу «Супергьорл».

«Твої сили дають тобі потенціал стати великою героїнею.»

В 12 серії 4 сезону, яка отримала назву «Menagerie» («Звіринець»), Нія Нал (Ніколь Мейнс) нарешті прийме свої суперздібності і з'явиться на екрані в масці та супергеройському костюмі, який ви можете роздивитися на промо-фотографії нижче.

Альтер-его Нії звати Мрійниця або Дрімер (Dreamer), і на фото нова супергероїня позує в синьо-сріблястому костюмі і темно-синій масці на тлі Нешнл-Сіті, а навколо неї ходять кола хвиль.

Цей костюм раніше належав її покійній матері Ізабель (Кейт Бертон), яка є іншопланетянкою з планети Нальтор. Дівчина отримала його в 11 серії від свого батька (Гарвін Санфорд), який передав костюм дочці, оскільки так хотіла її мати.

Особливою здатністю Мрійниці/Дрімер є прекогніція, тобто вона може передбачити напади і підготуватися до них, а також вона бачить віщі сни.

Разом зі своїми крутими здібностями Мрійниця виділяється серед інших персонажів світу Arrowverse ще й тим, що вона є першою трансгендерною супергероїнею на телебаченні.

І вже скоро Нія буде битися пліч-о-пліч з Карою Денверс/Супергьорл (Мелісса Бенойст), яка тільки в минулій серії розкрила їй свій супергеройський секрет.

Наступна серія серіалу «Супергьорл» вийде на екрани 18 лютого за українським часом. І ви вже можете побачити Мрійницю в дії в її промо-ролику.

2627 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: