11 речей, які ми хочемо побачити в фінальному сезоні «Гри престолів»

5 січня 2019,  23:03 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

До виходу 8 і, на жаль, фінального сезону популярного фентезійного серіалу «Гра престолів» залишилося всього кілька місяців, тому саме час помріяти про те, що в ньому може відбутися.

Обережно, якщо ви не дивилися 7 сезон «Гри престолів», нижче вас можуть підстерігати спойлери.

11 речей, які ми хочемо побачити у фінальному сезоні «Гри престолів»:

1. Поєдинок воскреслого Візеріона, який тепер підкоряється Королю ночі, з Дрогоном і Рейгалом під керівництвом Дейнеріс.

Давайте чесно зізнаємося, у всіх нас частішає пульс, коли на екрані з'являються дракони. І тепер, коли один із них опинився на боці неживого ворога, його сутичка зі ще живими драконами неминуча і повинна бути дуже видовищною.

2. Дейнеріс і Джон дізнаються про те, що доводяться одне одному тіткою та племінником.

Бажано, щоб цю важливу для сюжету інформацію Тіріон (Пітер Дінклейдж) розповів їм після ще однієї їх постільної сцени, а камера показала обличчя Дейнерис (Емілія Кларк) і Джона (Кіт Герінгтон) у цей момент крупним планом.

3. Пес вбиває Гору.

Тому що Сандор (Рорі МакКанн) пообіцяв це своєму братові в останній серії 7 сезону. І після всього, що Пес пережив з вини Грегора (Хафтор Б'єрнсон), він заслуговує це зробити своїми руками.

4. Возз'єднання Джона з Арією.

Тому що ми з перших серій знаємо, що Джон та Арія (Мейсі Вільямс) є найулюбленішими братом і сестрою одне для одного і не бачилися з моменту розставання в 2 серії 1 сезону.

5. Повернення улюбленого персонажа в ролі ходячого мерця.

А чому б і ні? За весь цей час в «Грі престолів» загинуло стільки героїв, що і не злічити. Лише небагатьох з них спопелили дракони, так що все можливо.

Чомусь раптом згадалися серія «Двері» та смерть Ходора (Крістіан Нейрн), якого розтерзали білі ходоки... Після цього він цілком міг приєднатися до них.

6. Перетворення одного з усе ще живих героїв на білого ходока.

Зіткнення з Королем ночі не пройде для жителів і численних королів і королев Семи королівств без смертельних наслідків. Так чому б не попрощатися з одним із персонажів після того, як він нападе на живих, блискаючи своїми голубими очима? Наприклад, з Серсеєю (Ліна Хіді). Хоча і після смерті вона навряд чи буде підкорятися Королю ночі. Швидше, вона вб'є його, сама стане Королевою ночі і направить на Джона та Дейнеріс свою армію мерців.

7. Арія викреслює ще одне ім'я за свого вбивчого списку.

Здається, що в списку тих, кого присягнулася вбити молодша дочка Неда (Шон Бін) і Кетлін Старк (Мішель Фейрлі) залишилася одна Серсея. Саме її Ар'я прямувала вбити після помсти дому Фреїв на початку 7 сезону, але потім дізналася, що Вінтерфелл знову належить Старкам, і вирушила додому. Але навряд чи забула про свою помсту.

8. Дейнеріс ламає колесо.

Вже давно Мати драконів говорить про те, щоб розірвати порочне коло, що прирікає людей жити в злиднях і рабстві, поки королі й королеви ведуть свої ігри та багатіють. Хто знає, раптом у фінальному сезоні їй нарешті це вдасться.

9. Здійснення всіх пророцтв, переважно з несподіваним поворотом.

Спершу в 7 сезоні нам вже натякнули, що «обіцяним принцом» може виявитися не обов'язково чоловік, а, наприклад, Дейнерис, але в кінці ми дізналися, що Джон Ейгон Таргаріен, «обіцяний принц». Цікаво, на кому з них все-таки зупиняться шоураннери серіалу.

Крім того, у нас ще є заплутані пророцтва, які Дені почула від Міррі Маз Дуур, Куейти та у Домі Безсмертних, і ми отримали відповіді далеко не на всі з них.

10. Смерть Короля ночі.

Як ми вже знаємо, убивши головного ходока, інші ходоки просто перестануть... ходити. Але хто б і як би його не вбив, це повинен бути епічний епізод. Сподіваємося, що шоураннери не підкачають в цьому плані.

11. Хепі-енд для тих, хто переживе війну з Королем ночі і його армією мертвих.

Так, це «Гра престолів», але якщо після всього цього хоч хтось виживе, то дайте йому, чорт візьми, щасливий фінал. Переважно з весіллям, де ніхто не помре. Наприклад, Сансі (Софі Тернер). Нехай хоч її треті весілля та шлюб будуть вдалими й щасливими.

А чого ви очікуєте від фінального сезону «Гри престолів»? Пишіть в коментарях.

Прем'єра 8 сезону серіалу «Гра престолів» відбудеться у квітні 2019 року.

23734 

6 коментарів

SverxRazum

9 січня 2019, 02:27

Я хочу увидеть после последней серии 8 сезона. Промо ролик говорящей о том что нас всех наебали и будет продолжение. Я не знаю что можно еще придумать но буду ждать )

1 / 0 
Diriliys

18 січня 2019, 00:45

Я хочу увидеть смерть Дейнерис, например, при родах. Уж больно бесит она меня)

1 / 0 
Russel в ответ на Diriliys

22 січня 2019, 06:09

Я хочу увидеть как у тебя от злости треснет пукан, когда этого не произойдёт. Уж больно ты бесишь.
0 / 0 
кока

27 січня 2019, 18:24

Хочу что бы Тирион вновь воссоединился с Сансой,а Пес Клиган женился на Арии Старк,потом пусть Вонючка Грейджой вылечит недуг и станет правителем железных островов,а Яра уедет в Кварт чтобы восстановить город. Джон Сноу пусть обручится с 10 летней правительницей Медвежьих островов.Хочу что бы Дейнерис спокойно не страдая ушла из жизни после родов и так не узнав что была со своим племянником в постеле.А еще ЧТО БЫ Серсею изнасиловал вышедший из под контроля Гора.
0 / 0 
Imfrazik

31 січня 2019, 16:18

Жду победы белых ходоков!

1 / 0 
Imfrazik в ответ на кока

31 січня 2019, 16:19

ему член отрезали, как ты его вылечить хочешь? как будет потомство рождаться?

0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: