Український та зарубіжні постери «Зменшення» з Меттом Деймоном

28 листопада 2017,  18:23 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Метт Деймон схожий на Людину-мураху на нових постерах фантастичної картини «Зменшення».

«Ми створені для чогось більшого.»

Студія Paramount поділилася кількома постерами, які показують, наскільки Деймону довелося зменшитися для нового фільму режисера Александра Пейна, чия робота в минулому була відзначена 2 преміями «Оскар».

«Зменшення» є соціальною сатирою про простого чоловіка, який розуміє, що може жити кращим життям, якщо погодиться безповоротно себе зменшити.

Український постер показує, що зріст героя Деймона після цієї процедури стане трохи менше 5 дюймів, тобто близько 12 сантиметрів.

У нашому світі цьому персонажу доведеться нелегко, демонструють наступні зарубіжні постери. Тому Деймон переїде в спеціальне містечко для тих, хто зважився зменшитися, щоб жити в комфорті і достатку.

Компанію Деймону в «Зменшенні» складе володар 2 премії «Оскар» Крістоф Вальц, і ось новий український промо-кадр з його персонажем, девізом якого є наступна фраза:

Це справді королівське життя.

Також у фільмі зіграють номінанти на премію «Оскар» Крістен Віг і Лора Дерн, 4-кратний номінант на «Золотий глобус» Ніл Патрік Харріс а також Джейсон Судейкіс і Хонг Чау.

Українська прем'єра «Зменшення» відбудеться 11 січня.

2172 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: