Майкл Дуглас повернеться в третьому сольнику про пригоди Людини-мурахи

11 травня 2020,  23:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актор Майкл Дуглас розкрив, що «дуже скоро» з'являться новини щодо супергеройського фільму «Людина-мураха 3», підтвердивши свою участь в ньому.

Під час спілкування зі своїми шанувальниками в соцмережах на карантині, Дуглас прошепки сказав наступне у відповідь на питання про те, які плани у Marvel Studios щодо третього екшену про Людину-мураху та його команду:

Я не можу говорити про це. Оскільки хлопці з Marvel, вони мене застрелять з повітряної рушниці. Але я думаю, що вам потрібно приготуватися, оскільки дуже скоро може з'явитися деяка інформація про [«Людину-мураху 3»].

Сподіваємося, що це буде його офіційна дата прем'єри, і ми нарешті дізнаємося, коли Людина-мураха та Оса, ролі яких виконують актори Пол Радд і Еванджелін Ліллі, повернуться на великі екрани.

У фільмах про супергероя, який може зменшуватися до розмірів найменших комах, Дуглас втілює доктора Генка Піма, першого Людини-мурахи та батька нової Оси. Його головною сюжетною аркою був порятунок своєї дружини Джанет (Мішель Пфайффер) з квантового виміру, що, на щастя, завершилося хепі-ендом. З нетерпінням чекаємо новин про те, з яким ще випробуванням вони зіткнуться після перемоги над Таносом (Джош Бролін).

Режисером «Людини-мурахи 3» буде Пейтон Рід, який зняв першу і другу пригоди найменшого (а часом і найбільшого) супергероя MCU. Над його сценарієм зараз працює сценарист мультсеріалу «Рік і Морті» Джефф Лавнесс.

2876 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: