79-річна Джейн Фонда продемонструвала свою шикарну фігуру

30 вересня 2017,  22:08 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Голлівудська легенда Джейн Фонда стала зіркою червоної доріжки церемонії «Еммі».

Фонда, яка номінована цього року на «Еммі» за головну роль у ситкомі «Грейс і Френкі», з'явилася на церемонії нагородження, що проходила 17 вересня в Лос-Анджелесі, в облягаючій яскраво-рожевій вечірній сукні від американського дизайнера Брендона Максвелла, який є фешн-директором Леді Гаги. І виглядала вона приголомшливо!

Образ актриси завершили срібні туфлі і клатч, а також вся увага була прикута до її прикрас з діамантів, смарагдів і платини від Gismondi 1754, які легенда Голлівуду демонструвала перед фотографами, повернувшись спиною. Прикраси були зроблені на замовлення, та їх загальна вартість становить $2,5 млн.

У грудні Фонді виповниться 80 років, і її обличчя з мінімумом зморшок і дуже струнка фігура як для такого поважного віку не можуть не шокувати. Але знайте, що тут не обійшлося без пластичної хірургії.

Ось тільки актриса не любить про це говорити. Цієї середи, 27 вересня, вона разом з колегою по фільму «Наші душі вночі» Робертом Редфордом відвідала телешоу «Сьогодні», і коли його ведуча Мегін Келлі запитала у неї про пластику, Фонда роздратовано відповіла:

Ви дійсно хочете поговорити про це зараз?

Ведуча сказала, що вона так добре виглядає, тому люди одразу думають, що вона зробила пластику.

Але Фонда була непохитна, як повідомляє Just Jared:

Це гарне відношення. Гарна осанка. Турбота про себе. Давайте я вам краще розповім, чому люблю фільм, який ми зняли, «Наші душі вночі», ніж про пластичну хірургію.

Тим не менш, в інтерв'ю для The New York Post у 2010 році актриса відверто говорила про втручання хірургів у свою зовнішність:

Мені видалили мішки з-під очей і підтягнули в'яле підборіддя. Я зробила це, бо втомилася йти по вулиці і бачити відображення свого втомленого обличчя у вітринах — я не відчувала себе такою.

Цього разу Фонда не виграла «Еммі», поступившись зірці серіалу «Віце-президент» Джулії Луїс-Дрейфус, але на її рахунку вже є ця нагорода — в 1984 році вона була удостоєна «Еммі» за свою гру в телефільмі «Творець ляльок». Плюс на рахунку актриси є 7 «Золотих глобусів» та 2 «Оскара».

Прем'єра фільму «Наші душі вночі» на сайті Netflix відбулася вчора, 29 вересня.

1720 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: