Двейн Джонсон знову очолив список найпопулярніших акторів соцмереж

26 вересня 2017,  19:08 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Схоже, Двейн Джонсон окупував перше місце в списку найбільш популярних акторів соцмереж, а на другому місці цього разу опинилася Ніна Добрев.

Сайт The Hollywood Reporter оголосив десятку найпопулярніших акторів цього тижня, грунтуючись на даних соцмереж Facebook, Instagram, Twitter, YouTube і Google Plus, які моніторить компанія MVPindex.

Скеля займає перше місце вже протягом 11 тижнів, а ось зірка «Щоденників вампіра» вперше опинилася так високо в даному списку.

Джонсон, тут же підтверджуючи свій статус короля соцмереж, ретвітнув посилання THR і написав в Twitter:

За твоє здоров'я @ninadobrev... я пригощаю.

Раніше Добрев і Джонсон могли з'явитися разом у комедійному екшені «Рятувальники Малібу», але у результаті роль, на яку розглядали Добрев, дісталася Александрі Даддаріо.

Також в список потрапив їх спільний колега Він Дизель, з яким Скеля грає в «Форсажах», а Добрев знялася в екшені «Три ікси: Реактивізація».

Пост зірки фільму «Людина-павук: Повернення додому» Зендеї в Instagram став третім за популярністю постом актора в соцмережах за тиждень. Її фото з червоної доріжки церемонії Women Making History Awards зібрали майже 3 млн лайків. Це допомогло їй з сьомого місця піднятися на шосте в списку THR.

Ви напевно здивуєтеся, що в цьому списку робить Роуен Еткінсон. Ми теж здивовані, оскільки актор, відомий завдяки ролі містера Біна, відсутній в Facebook, Instagram, Twitter і Google Plus, а його сторінка на сайті YouTube була активна останнього разу 3 роки тому. Тим не менш, не проходить і дня, щоб про актора не заговорили в цих соцмережах.

найпопулярніші актори соцмереж цього тижня:

  1. Двейн Джонсон
  2. Ніна Добрев
  3. Кевін Харт
  4. Шей Мітчелл
  5. Дженніфер Лопес
  6. Зендея Коулман
  7. Софія Вергара
  8. Він Дизель
  9. Роуен Еткінсон
  10. Лілі Коллінз
2810 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: